Mars Milkshake 350 ml

  Mars Milkshake

  350 ml
  På lager
  19,95 kr.

  (57,00 kr. Ltr.)

  Inkl. moms

  Elsker du også Mars bar? Så prøv denne mælkedrik med smag af karamel og chokolade. Mælkedrik med chokolade og karamelsmag. Egnet til vegetarer.

  Ingredienser
  MÆLK, vand, sukker, fruktose, vallepulver (fra MÆLK), kakaopulver, carrageenan [E407], guargummi [E412], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], BYGmaltekstrakt, aromaer, salt, melasse (sukkerrør)
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Åbnet: 3 dage i køleskabet
  Brugsanvisning
  Bør rystes godt og nydes koldt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 294 KJ / 70 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 9,6 g. -heraf sukkerarter: 9,6 g. Fedt: 2,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,22 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  01-01-2021

  Batchkode :

  2EM 092

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken