Mars Milkshake 350 ml

Mars Milkshake

350 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(57,00 kr. Ltr.)

Inkl. moms

Elsker du også Mars bar? Så prøv denne mælkedrik med smag af karamel og chokolade. Mælkedrik med chokolade og karamelsmag. Egnet til vegetarer.

Ingredienser
MÆLK, vand, sukker, fruktose, vallepulver (fra MÆLK), kakaopulver, carrageenan [E407], guargummi [E412], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], BYGmaltekstrakt, aromaer, salt, melasse (sukkerrør)
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Åbnet: 3 dage i køleskabet
Brugsanvisning
Bør rystes godt og nydes koldt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Karamel
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 294 KJ / 70 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 9,6 g. -heraf sukkerarter: 9,6 g. Fedt: 2,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,22 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.