Lucozade Pink Lemonade 250 ml

Lucozade Pink Lemonade

250 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(39,80 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Når du har mest har brug for ekstra energi, så ræk ud efter Lucozade Energy Pink limonade. Indeholdende brusende, rød bærsmag, er denne pink limonade den perfekte drik til at give dig et energiboost. 

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, glukosesirup, koncentreret frugtsaft, citron, tranebærjuice faststoffer, hindbær, citronsyre [E330], natriumgluconat [E576], aromaer, kaliumsorbat [E202], aspartam [E951], acesulfam K [E950], anthocyanin [E163], koffein, johannesbrødkernemel [E410], arabisk gummi [E414], glycerolestere af fyrreharpiks [E445]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder., Ikke egnet til børn under 3 år.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Farve
Pink
Smag
Citron, Bær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 154 KJ / 36 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 8,6 g. -heraf sukkerarter: 4,4 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,06 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.