La Croix Lemon Sparkling Water 355 ml
La Croix Lemon Sparkling Water 355 ml
  La Croix Lemon Sparkling Water 355 ml
  La Croix Lemon Sparkling Water 355 ml

  La Croix Lemon Sparkling Water

  1 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Nyd den skønne smag af denne La Croix Sparkling Water. Den giver dig et smagfuldt alternativ til andre, sukkerfyldte sodavand og saft. Denne vand med brus indeholder hverken kalorier eller sødestoffer, og er helt naturlig.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, naturligt essences
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  GMO-fri, Kosher
  Smag
  Citron
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Oof!
  Jeg købte den her sammen med en anden La Croix, men den her smagte jeg først. Og efter jeg smagte den her, turde jeg næsten slet ikke prøve den anden, siden den her på ingen måde gjorde noget godt for mine smagsløg, eller noget andet. Surt danskvand, det er der, og hvis man er til en noget mere bitter fornøjelse end syrlig, så kan det godt være det falder i bedre smag, men ud fra mine egne forventninger faldt de godt nok til grunden efter jeg prøvede den her.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  02-01-2022

  Batchkode :

  C02 1509

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken