La Croix Grapefruit Sparkling Water 355 ml
La Croix Grapefruit Sparkling Water 355 ml
  La Croix Grapefruit Sparkling Water 355 ml
  La Croix Grapefruit Sparkling Water 355 ml

  La Croix Grapefruit Sparkling Water

  1 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Nyd den skønne smag af denne La Croix Sparkling Water. Den giver dig et smagfuldt alternativ til andre, sukkerfyldte sodavand og saft. Denne vand med brus indeholder hverken kalorier eller sødestoffer, og er helt naturlig.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, naturligt essences
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  GMO-fri, Kosher
  Smag
  Grapefrugt
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Fremragende!
  Jeg var meget usikker på den her La Croix da jeg købte den. Havde hørt at i Amerika var den den mindst populære, og efter at have prøvet den, kan jeg slet ikke forstå det. Dens smag er fin og luftig, perfumeret og har et rigtig godt samspil med danskvandet. Det er ikke helt som de flasker af vand med smag der er blevet super populære, men den er mindst lige så god, er min mening, og jeg glæder mig til jeg kan købe nogle flere. :)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken