Krating Daeng Thai Red Bull 150 ml
Krating Daeng Thai Red Bull 150 ml
Krating Daeng Thai Red Bull 150 ml
Krating Daeng Thai Red Bull 150 ml

Krating Daeng Thai Red Bull

150 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
14,95 kr.

(99,67 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Thai Red Bull er sødere, og har en mere behagelig smag end dets vestlige modstykke. Den er også uden kulsyre, og er derfor nemmere at drikke. Det siges, at den er 3-4 gange mere effektiv end andre lignende produkter på markedet og bruges af Thailand af Muay Thai-boksere for at give dem et yderligere boost

Ingredienser
sukker, taurin, koffein, inositol, Niacin (B3-vitamin), cholin, pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, vitamin B12, natriumbenzoat [E211], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, ponceau 4R (cochineal red A) [E124] *
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Thailand
Mærkninger
Halal
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 406 KJ / 96 Kcal. Protein: 0,58 g. Kulhydrat: 23,3 g. -heraf sukkerarter: 23,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,133 g. Riboflavin: 0 mg. Niacin: 16,7 mg. Vitamin B6: 2,5 mg. Vitamin B12: 6,25 ug. Pantothensyre:
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.