Kool-Aid Grape 3.9 g

  Kool-Aid Grape

  2 Anmeldelser
  3.9 g
  På lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Nu kan du nyde denne berømte amerikanske drik i dit eget hjem. Kool Aid Grape pulver skal blot blandes med vand og sukker for at fremstille en lækker og forfriskende drik.

  Ingredienser
  citronsyre [E330], maltodextrin, monocalciumfosfat [E341], salt, kunstige aromastoffer, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  1: Bland 1 Kool-Aid-pakke i 2 liters plastik eller glaskande. 2: Tilsæt 200g sukker. 3: Nu fyld den op med 1,9 liter koldt vand. 4: Nyd!
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Sukkerfri
  Farve
  Lilla
  Smag
  Drue
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Min favorit Kool Aid
  Et minde fra min barndom med den gode grape smag:)
  d.

  Mums!
  En af de uforglemmelige smagsoplevelser fra min barndom. Kool Aid smager fantastisk. Især denne vindrue-udgave. Slurp! To liter lækker saft til den pris, det er ikke så ringe endda ;)
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  22-06-2022

  Batchkode :

  D12 01661 09:40

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken