Kakaomælk og milkshakes

2 varer

Har du lyst til en lille forandring? Prøv vores autentiske amerikanske milkshakes i dag. Lavet med rigtig mælk og tilsmagt med rigtig amerikansk chokolade og frugtsmag, du vil med garanti elske vores American Milk drikkevarer. Uanset om du leder efter Hershey's Chocolate, White Chocolate eller Strawbery milk shakes eller den verdenskendte Yoo-Ho...

Har du lyst til en lille forandring? Prøv vores autentiske amerikanske milkshakes i dag. Lavet med rigtig mælk og tilsmagt med rigtig amerikansk chokolade og frugtsmag, du vil med garanti elske vores American Milk drikkevarer. Uanset om du leder efter Hershey's Chocolate, White Chocolate eller Strawbery milk shakes eller den verdenskendte Yoo-Hoo kakaomælk, har vi det hele dækket til i vores Mælkedrikke sektion. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Yoo-Hoo Chocolate Drink
  Available
  Yoo-Hoo Chocolate Drink
  192 ml

  I otte generationer har Yoo-Hoo været en sød tand tilfredsstiller med dets forfriskende chokoladesmag. Med dets bløde og rige smag vil Yoo-Hoo chokoladedrik, der er den perfekte drik for chokoladeelskere, med sikkerhed ramme plet. Passer godt med madkassen eller sammen med din favoritsnack. Disse 192ml karton er søde lækkerier, som børn simpelthen elsker. 

  5,96 DKK
 • Pokk Strawberry Milk
  Available
  Pokka Strawberry Milk
  240 ml

  Hvis du har en sød tand og altid har vidst, at jordbærsmag er den bedste, har vi en drik til dig! Denne jordbær-mælkedrik er en lækker, sød, smagfuld opstrammer med smagen af velbehag. Nydes bedst kold! 

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere