Irn Bru 330 ml
Irn Bru 330 ml
  Irn Bru 330 ml
  Irn Bru 330 ml

  Irn Bru

  1 Anmeldelser
  330 ml
  På lager
  10,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Skotlands absolut bedst sælgende sodavand. Irn Bru har en karakteristisk, blød sødme med et let strejf af citrus og noter af bær, og er kendt for sin stærke orange farve. Nyd den iskold og tilsæt evt. vodka eller Skotlands anden nationaldrik - whisky - for en anderledes og spændende aperitif. Den originale IRN-BRU sodavand. Brygget i Scotland siden 1901 ud fra en hemmelig opskrift af 32 smagsstoffer og med en kraft, der er så dristig som dens smag. Du kan ikke beskrive den fordi, der er intet som den. Den kraftige sodavand. Et ubeskriveligt mærke med en fænomenal smag.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, sukker, citronsyre [E330], aromaer, koffein, ammoniumjerncitrat [E381], aspartam [E951], acesulfam K [E950], natriumbenzoat [E211], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, ponceau 4R (cochineal red A) [E124] *, indeholder en phenylalaninkilde
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Skotland
  Farve
  Orange
  Tema
  Fars dag
  Smag
  Citrus, Bær
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 84 KJ / 20 Kcal. Protein: 0,5 g. Kulhydrat: 4,8 g. -heraf sukkerarter: 4,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,01 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Heide
  Min skotske ven overbevist mig til at købe dem. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Den smager faktisk rigtig godt og er alle pengene værd.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-12-2021

  Batchkode :

  0353 01:43

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken