Harry Potter Flying Cauldron Butterscotch Beer 355 ml

  Harry Potter Flying Cauldron Butterscotch Beer

  1 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Nogle troldmænd påstår, at denne bryg beskytter dem, som drikker den, og at brug af dette produkt har været kendt for at fremskynde troldmandskræfterne hos en kommende troldmandslærling. Denne skønne læskedrik er den første troldmandsdrik, som har krydset grænsen til den dødelige verden i stor stil.

  Ingredienser
  vand, sukker, naturlig vanilje ekstrakt, karamel [E150a], naturlige aromaer, ginkgoblade ekstrakt
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  GMO-fri, Kosher
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige konserveringsmidler
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 141 KJ / 34 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 8,5 g. -heraf sukkerarter: 8,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Smager dejligt!
  Den her butterscotch beer er super go'! Har nok købt den de sidste tre gange, for man kan bare ikke få nok af den. Perfekt til en aften med hygge og spil, nok ikke til aftensmaden da den er noget sød :)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken