Fanta Red Strawberry 325 ml

Fanta Red Strawberry

325 ml
1 Anmeldelser
14,95 kr.

(46,00 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Frisk, sød, rød og fuld af jordbærsmag. Fanta Strawberry er lige netop, hvad du leder efter i en dejlig læskedrik uden koffein eller syntetiske smagsstoffer. Jordbærsmagen kommer til sin ret, når det serveres iskoldt. Fanta har 90 smage på verdensplan, hvoraf kun få er tilgængelige her i Danmark. Her hos iKiosk kan du finde de populære amerikanske smage, såsom Fanta Jordbær, Grape og Ananas.

Ingredienser
sukker, jordbær, aromaer, citronsyre [E330], natriumbenzoat [E211], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, azorubin (carmoisin) [E122] *, vand
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Thailand
Farve
Rød
Smag
Jordbær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 251 KJ / 58 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 14,75 g. -heraf sukkerarter: 12,6 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,01 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Godt med jordbærsmag
Dette fanta har en god stærk jordbærsmag. Jeg foretrækker personligt fanta grape, men dette er på ingen måde ubehageligt for smagsløgene.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

30-06-2019

Batchkode :

8264E5011108

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.