Fanta Mango 335 ml

  Fanta Mango

  2 Anmeldelser
  355 ml
  På lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Den tropiske smag af mango er nu en del af udvalget... Vi introducerer hermed Fanta Mango! En frugtig, næsten dekadent smag, der nydes bedst iskoldt i et højt glas med masser af is for at bevare det nedkølet. Bestil en dåse med det samme og opdag endnu en Fanta sensation! Sjov og med en fantastisk frugtig smag lavet med 100% naturlige smag. Lys, boblende og øjeblikkelig forfriskende. Fanta er produceret af 100% naturlige smagsstoffer og er koffeinfri.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, naturlige aromaer, citronsyre [E330], kaliumsorbat [E202], æblesyre [E296], arabisk gummi [E414], natriumbenzoat [E211], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Orange
  Smag
  Mango
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 212 KJ / 51 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 13,8 g. -heraf sukkerarter: 13,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Bedre end nogle af de andre
  Den kan drikkes, men tror den ville egne sig bedre frossen som is.
  d.

  Lækkert
  Lækkert mango drinks. Ikke alt for sødt. Elsker at blande dem til cocktails .
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  01-11-2021

  Batchkode :

  NWA20145833

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken