Fanta Mango 335 ml

Fanta Mango

335 ml
2 Anmeldelser
11,95 kr.
Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Den tropiske smag af mango er nu en del af udvalget... Vi introducerer hermed Fanta Mango! En frugtig, næsten dekadent smag, der nydes bedst iskoldt i et højt glas med masser af is for at bevare det nedkølet. Bestil en dåse med det samme og opdag endnu en Fanta sensation! Sjov og med en fantastisk frugtig smag lavet med 100% naturlige smag. Lys, boblende og øjeblikkelig forfriskende. Fanta er produceret af 100% naturlige smagsstoffer og er koffeinfri.

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, naturlige aromaer, citronsyre [E330], kaliumsorbat [E202], æblesyre [E296], arabisk gummi [E414], natriumbenzoat [E211], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
USA
Farve
Orange
Smag
Mango
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 212 KJ / 51 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 13,8 g. -heraf sukkerarter: 13,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,03 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
2 Anmeldelser

Bedre end nogle af de andre
Den kan drikkes, men tror den ville egne sig bedre frossen som is.
d.

Lækkert
Lækkert mango drinks. Ikke alt for sødt. Elsker at blande dem til cocktails .
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

16-09-2019

Batchkode :

NWB213078816

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.