Fanta Green Cream Soda 325 ml

Fanta Green Cream Soda

325 ml
1 Anmeldelser
14,95 kr.

(46,00 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Fanta Green kom ud i Thailand for et par år siden. Smagen er banan, ananas og appelsin. Det er berømt for det er neon grøn farve. Smagen er meget lig en grøn gelé drik, der er populær i Thailand og Sydøstasien.

Ingredienser
sukker, citronsyre [E330], natriumbenzoat [E211], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, fast green FCF (FD&C Green 3) [E143], vand
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Thailand
Farve
Grøn
Smag
Ananas, Banan, Appelsin
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 256 KJ / 62 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 15 g. -heraf sukkerarter: 12 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Frisk og lækker
Rigtig god smag, dog ikke nået cream over den ;)
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

14-08-2020

Batchkode :

13:05 A9 B

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.