Fanta Green Cream Soda 325 ml

  Fanta Green Cream Soda

  1 Anmeldelser
  325 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Fanta Green kom ud i Thailand for et par år siden. Smagen er banan, ananas og appelsin. Det er berømt for det er neon grøn farve. Smagen er meget lig en grøn gelé drik, der er populær i Thailand og Sydøstasien.

  Ingredienser
  sukker, citronsyre [E330], natriumbenzoat [E211], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, fast green FCF (FD&C Green 3) [E143], vand
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Thailand
  Farve
  Grøn
  Smag
  Ananas, Banan, Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 256 KJ / 62 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 15 g. -heraf sukkerarter: 12 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Frisk og lækker
  Rigtig god smag, dog ikke nået cream over den ;)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken