Fanta Green Apple 355 ml

  Fanta Green Apple

  1 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Lys, mousserende og øjeblikkeligt tilfredsstillende. Fantas Green Apple er en smagfuld tilføjelse til dit fadebur. For at opnå dens autentiske smag er der udelukkende benyttet 100 % naturlige smagsstoffer. Denne flaske sodavand med smag af grønt æble er koffeinfri, så du kan nyde den når som helst på dagen uden, den holder dig vågen om natten. Denne drik kan nydes for sig selv eller drikkes mens, du spiser din livret.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, naturlige aromaer, citronsyre [E330], æblesyre [E296], karamel [E150a], mononatriumcitrat [E331], natriumbenzoat [E211], kaliumsorbat [E202]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Æble
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 200 KJ / 48 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 12,7 g. -heraf sukkerarter: 12,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  En Fremragende Sodavand
  Frisk læskedrik
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  04-10-2021

  Batchkode :

  NWD175422208

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken