Fanta Fruit Twist Zero 330 ml

  Fanta Fruit Twist Zero

  330 ml
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Fanta Fruit Twist Zero er en version af den brusende sodavand Fanta Fruit Twist med frugtsmag, men dog uden kalorier. Fanta Zero blev opfundet for at kunne tilbyde dig Fantas naturlige smagsstoffer og en skøn, frugtagtig smag men uden kalorierne.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, koncentreret frugtsaft, appelsin, fersken, æble, passionsfrugt, citronsyre [E330], æblesyre [E296], kaliumsorbat [E202], vegetabilsk og plante koncentrat, gulerod, saflor, aspartam [E951], acesulfam K [E950], naturlige aromaer, glycerolestere af fyrreharpiks [E445], guargummi [E412]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Sukkerfri
  Smag
  Frugt
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 13 KJ / 3 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 0,5 g. -heraf sukkerarter: 0,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken