Fanta Fruit Twist 330 ml
Fanta Fruit Twist 330 ml
Fanta Fruit Twist 330 ml
Fanta Fruit Twist 330 ml

Fanta Fruit Twist

330 ml
1 Anmeldelser
9,95 kr.

(30,15 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Fanta Fruit Twist er en brusende læskedrik. Vores Fruit Twist-smag er lavet af fire procent juice (fra koncentrat). Lavet med frugtjuice. Med naturlig smag. Ingen kunstige farvestoffer. Et brag af frugtsmag og 4% frugtjuice. Naturlig smag. Ingen kunstige farvestoffer. Sukker og sødemiddel. Servér iskold for maximal forfriskelse. Opbevares i køleskabet.

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, sukker, koncentreret frugtsaft, appelsin, fersken, æble, passionsfrugt, vegetabilsk og plante koncentrat, gulerod, saflor, citronsyre [E330], æblesyre [E296], acesulfam K [E950], aspartam [E951], kaliumsorbat [E202], naturlige aromaer, glycerolestere af fyrreharpiks [E445], guargummi [E412]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
GMO-fri, Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Farve
Rød
Smag
Frugt
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 85 KJ / 20 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 4,8 g. -heraf sukkerarter: 4,8 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Frugt juice
Smagen af blandet morgenjuice nu med brus.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

29-02-2020

Batchkode :

032 MK2 15:20

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.