Fanta Berry 355 ml

Fanta Berry

355 ml
2 Anmeldelser
11,95 kr.

(33,66 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

En spændende tilførsel til vores amerikanske Fanta-serie er Fanta Berry, fyldt med smagen af blåbær og hindbær. Du kan enten hælde det i et glas med isterninger eller nyde denne fantastiske nye smagsoplevelse fra Fanta direkte fra køleskabet - du må hellere komme den i din indkøbskurv!

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, naturlige aromaer, citronsyre [E330], æblesyre [E296], kaliumsorbat [E202], natriumbenzoat [E211], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
USA
Farve
Blå
Smag
Blåbær, Hindbær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 177 KJ / 42 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11,5 g. -heraf sukkerarter: 11,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
2 Anmeldelser

Skuffet
De to smage går mod hinanden og ender med en sodavand uden en egentlig smag.
d.

Smager fantastisk
Fik købt dette sammen med Fanta Grape. Smager fantastisk.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

22-07-2019

Batchkode :

NWE212839014

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.