Dr Pepper Cherry 330 ml

Dr Pepper Cherry

330 ml
9,95 kr.

(30,15 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Vi introducerer hermed Dr. Pepper Cherry, det nyeste, blødeste medlem af Dr. Pepper-familien. Den er så fantastisk blød, at du bare har at prøve den. Et kys af kirsebær gør den til den blødeste Dr. Pepper nogensinde. Drik den på Doktorens anvisning

Ingredienser
vand, sukker, carbondioxid (kuldioxid) [E290], ammonieret sulfiteret karamel [E150d], anthocyanin [E163], aromaer, citronsyre [E330], phosphorsyre [E338], æblesyre [E296], koffein, acesulfam K [E950], sucralose [E955]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Tyskland
Smag
Kirsebær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 118 KJ / 28 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 6,82 g. -heraf sukkerarter: 6,79 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,006 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

31-12-2019

Batchkode :

KB8346 19:05

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.