Dr Pepper 330 ml

Dr Pepper

330 ml
1 Anmeldelser
9,95 kr.

(30,15 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

En unik blanding af 23 smagsstoffer gør hver slurk af en Dr. Pepper til en unik oplevelse. Der er ingenting som en Dr. Pepper. Hvad er det værste, der kan ske? Dr Peppers unikke, brusende blanding af 23 smagsstoffer har været på markedet mere end 100 år, og har stadigvæk den samme, letgenkendelige smag, som du ikke helt kan sætte din tunge på. Brusende frugtsmagssodavand. Servér kold for maximal læskende effekt

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, sukker, ammonieret sulfiteret karamel [E150d], phosphorsyre [E338], aspartam [E951], acesulfam K [E950], kaliumsorbat [E202], aromaer (inklusiv koffein)
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer, GMO-fri
Tema
Fars dag
Smag
Cola
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 83 KJ / 20 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 4,9 g. -heraf sukkerarter: 4,9 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Vi elsker dr pepper
Vi elsker dr pepper i vores hjem. det smager så sødt og luften godt. den bedste sodavand
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

31-10-2019

Batchkode :

KV8297 08:43

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.