Coca Cola Orange Vanilla 355 ml

  Coca Cola Orange Vanilla

  355 ml
  Ikke på lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Få den forfriskende smag af Coca-Cola, appelsin og vanilje hjem til dig selv. Nyd Coca-Colaens sprøde, lækre smag til et måltid, på farten eller du kan dele den. Servér iskoldt for at opnå den maksimale forfriskelse.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, majssirup, karamel [E150a], naturlige aromaer, phosphorsyre [E338], koffein
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Appelsin, Vanilje
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 165 KJ / 39 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11 g. -heraf sukkerarter: 11 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  10-05-2021

  Batchkode :

  UVC01511A

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken