Coca Cola Diet Exotic Mango 330 ml

Coca Cola Diet Exotic Mango

330 ml
9,95 kr.

(30,15 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Diet Coke Exotic Mango bringer dig en uventet drejning til den unikke, sprøde smag af den originale Diet Coke, med mangosmag og en snert af habenero. Den er forfriskende, smager skønt og indeholder kun 1 kcal per 330 ml. Diet Coke blev lanceret staterne i 1982 og ankom til Storbritanien et år senere. Den er berømt for sine provokerende reklamekampagner og samarbejde med modedesignere.

Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Mango
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

28-02-2019

Batchkode :

221 MK2 09:41

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.