Black Energy Samurai Energy 250 ml

  Black Energy Samurai Energy

  1 Anmeldelser
  250 ml
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  En kombination af klassisk energidrik med undertoner af orientalske smage, inspireret af eksotiske Japan. Den aromatiske kirsebær smagt til med ingefær, og den bemærkelsesværdige smag af sake er en unik energicocktail, som vil tilfredsstille selv den mest krævende smag. DET EKSOTISKE ER OPNÅELIGT.

  Ingredienser
  vand, sukker, citronsyre [E330], carbondioxid (kuldioxid) [E290], taurin, mononatriumcitrat [E331], sort gulerodskoncentrat, aromaer (inklusiv koffein), Niacin (B3-vitamin), pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, vitamin B12, guarana frø ekstrakt, arabisk gummi [E414], glycerolestere af fyrreharpiks [E445]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Polen
  Farve
  Rød
  Smag
  Kirsebær
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 201 KJ / 47 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11 g. -heraf sukkerarter: 11 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,15 g. Riboflavin: 0 mg. Niacin: 8 mg. Vitamin B6: 0,7 mg. Vitamin B12: 0,2 ug. Pantothensyre: 1,98 mg.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Syrlige kirsebær
  Lækker smag af sure kirsebær, perfekt til at kvikke op og lukke tørsten.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken