Black Energy Mojito 250 ml

  Black Energy Mojito

  1 Anmeldelser
  250 ml
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Forfriskende lime og pebermynte kombineret i en energicocktail og tilført taurin og koffein. Black Mojito er ikke kun perfekt på varme dage – den er uerstattelig, især når det er virkelig varmt...Et produkt med en særlig nærende effekt for folk, der er udsat for fysisk og mental anstrengelse. Den originale udgave med taurin, koffein og B-vitamin. Det er sådan Black virker!

  Ingredienser
  vand, sukker, carbondioxid (kuldioxid) [E290], citronsyre [E330], taurin, mononatriumcitrat [E331], aromaer (inklusiv koffein), Niacin (B3-vitamin), pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, vitamin B12, aspartam [E951], acesulfam K [E950], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], riboflavin (Vitamin B2) [E101]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Polen
  Farve
  Grøn
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 85 KJ / 20 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 4,7 g. -heraf sukkerarter: 4,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,13 g. Riboflavin: 0 mg. Niacin: 7 mg. Vitamin B6: 0,7 mg. Vitamin B12: 0,5 ug. Pantothensyre: 1,98 mg.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Smgen af mojito
  Du finder næppe en drik der smagere mere af Mojito end ja drinken selv ;)Så er du til denne smag er den perfekt for dig.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken