A&W Root Beer 355 ml

  A&W Root Beer

  2 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.

  (42,11 kr. Ltr.)

  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  A&W bringer dig den bedste, amerikanske root beer! Lavet med en unik blanding af sassafrasrod, krydderier, urter, bark, bær og sarsaparillarødder. A & Ws opskrift er forblevet en hemmelighed siden debuten i 1919.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, karamel [E150a], natriumbenzoat [E211], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, quillaiaekstrakt [E999]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Root Beer
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 200 KJ / 48 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 13,2 g. -heraf sukkerarter: 12,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,06 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Min absolut yndlings læskedrik
  Det er virkelig den bedste sodavand mand kan få, og det er så sørgeligt, at man ikke kan få den særlig mange andre steder end her.
  d.

  Smager godt
  smager godt...
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken