Albanski Raj STRONG 250 ml

  Albanski Raj STRONG

  250 ml
  På lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Den albanske energidrik Raj er en perfekt blanding indkapslet i en praktisk dåse, som du kan tage med hvor som helst. Dette produkt vil helt sikkert opnå tilbedelse idet, det er ideelt at medbringe til en travl dag på arbejdet eller universitetet. Den smager bedst, når den nydes kold. Drikken indeholder en stor mængde koffein (48mg / 100ml). Anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder, diabetikere eller folk følsomme for koffein. Må ikke blandes med alkohol.

  Ingredienser
  vand, sukker, citronsyre [E330], carbondioxid (kuldioxid) [E290], taurin, mononatriumcitrat [E331], aromaer, koffein, ammonieret karamel [E150c], riboflavin (Vitamin B2) [E101], Niacin (B3-vitamin), pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, vitamin B12
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Polen
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  16-03-2023

  Batchkode :

  L001K 17:03

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken