Diverse slik

Diverse slik er amerikansk, engelsk og japansk slik, du kan tygge, bide og synke dine tænder i uden alt for meget ballade. Vi elsker vores udvalg af amerikanske og engelske vingummier, og vi tror på, at du også vil. Vores lager er fyldt med et bredt sortiment af USA's og UK's mest populære slik, inklusiv Airheads, Jolly Rancher, Juniors, Wonka, Twizzlers, Red Vines, Kennys og en hel masse andre! Tilføj nogle af vores mest populære slik til din indkøbskurv med det samme og undgå fortrydelsen! Sødt og surt, vi har det hele.

 2
Tilgængelig
44,95 kr.
Mød det nyeste medlem af din snacks startopstilling! Vi tog den klassiske tekstur fra slikmajsene og forvandlede dem til fodbolde med smag af lækker karamel, chokolade samt den klassiske smag af slikmajs. Nyd dem enten direkte fra posen, som en hurtig dekoration af kager, eller fyld dem i slikskålen næste gang vennerne kommer over for at se kampen....
 2
Tilgængelig
Slik

Peeps Spooky Cats Halloween

Peeps
4 Pack - 31 g
15,95 kr.
Den er både skræmmende og sød – bare sørg for at spise en før, den krydser din vej. Skræmmende og sjove Peeps Marshmallow Spooky Cats. Hver æske indeholder fire lilla slikkatte. Så uhyggelig en kat er et must denne halloween! Sørg for at give denne nye halloweensnack fra det berømte PEEPS mærke til alle de frygtelige gæster, som kommer forbi i år!
Tilgængelig
Slik

Uha Shigekix Super Sour Lemon Gummies

UHA Mikakuto
20 g
24,95 kr.
Denne pose med vingummier er fyldt med hårde vingummier, som har en super sur citronsmag! Ved den første bid vil du mærke den kraftfulde smag af super sur citron, hvorefter den lækre sødme rammer dig! Pakken er genlukkelig, så du kan gemme noget slik til senere, hvis du ikke formår at fortære dem på en gang! Dette slik vil kilde dine smagsløg mere end...
Tilgængelig
24,95 kr.
Nyd den fyldige sødme af appelsiner spækket med smag. De er dyrket i Kumamoto-området, som er kendt for at dyrke appelsiner med en intens smag og et højt sukkerindhold! Hver pakke indeholder 10 stykker lækker vingummi.
Tilgængelig
Slik

UHA MIKAKUTO Puccho Melon Chews Stick

UHA Mikakuto
50 g
24,95 kr.
Den populære vingummi med den flydende midte kan man bare se, smager af "Puccho"! Den modne melonpuré, den saftige smagsbalance og sødme er hele essensen af Puccho-smagen. Nyd den bløde, saftige smag af moden melon. Velegnet til at bringe med sig og dele med alle. Nyd sommeren af den stimulerende, modne melonsmag.
 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Apple Mix

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Hold din ånde frisk med Tic Tac Apple Mix. En ny variant, der blander syren fra det grønne æble med sødmen fra det røde æble i den samme pakke. Et hit af sødt og surt æble. Det er det perfekte løft.
 2
Tilgængelig
59,95 kr.
Den nye ‘Pop a Bean’ fra Jelly Bean-fabrikken er en lille beholder, som har et forseglet låg på toppen, og du skal bare bryde forseglingen, trykke låget op, og derefter ned for at afsløre en bønne ad gangen. Hvis du holder af at lege “Gæt en bønne”, så er dette en ideel beholder at forsøge dig med. En assorteret samling af farver og smage, som er...
Tilgængelig
Slik

Starburst DUOS

Starburst
58.7 g
14,95 kr.
Starburst Duos kombinerer to populære Starburst-varianter i en. Duoen er halvt af den ene smag og halvt af en anden, så du opnår begge smage i hver bid. Smagskombinationer inkluderer: Blå hindbærlimonade og jordbær-vandmelon. Smagene i hver Starburst har hver deres område, som indikeres af tydelige linjer mellem jordbær (blå) og vandmelon (grøn), og blå...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.