Desserter

33 varer
Viser 1 - 24 af 33 produkter
 • Jell-O Lemon 85 g
  Available
  Jell-O Lemon
  85 g

  Denne lækre pakke af Lemon Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker citron smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Cherry 85 g
  Available
  Jell-O Cherry
  85 g

  Denne lækre pakke af Cherry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker kirsebær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Cheesecake Instant Pudding 96 g
  Available
  Jell-O Cheesecake Instant Pudding
  96 g

  Nyd den klassiske smag af Jell-O's øjeblikkelige cheesecake-budding allerede i dag. Denne cremede og lækre cheesecakebudding er så enkel at lave, at du kan nyde den efter bare fem minutter! Denne version af den hurtige, cremede dessert tilfører kagen den smag af cheesecake, som du elsker. 

  24,95 DKK
 • Jell-O Berry Blue 85 g
  Available
  Jell-O Berry Blue
  85 g

  Denne lækre pakke af Berry Blue Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker bær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Cranberry 85 g
  Available
  Jell-O Cranberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Cranberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker tranebær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Grape 85 g
  Available
  Jell-O Grape
  85 g

  Denne lækre pakke af Grape Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker vindrue smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Lime 85 g
  Available
  Jell-O Lime
  85 g

  Denne lækre pakke af Lime Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker lime smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Island Pineapple 85 g
  Available
  Jell-O Island Pineapple
  85 g

  Denne lækre pakke af Island Pineapple Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker ananas smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Raspberry 85 g
  Available
  Jell-O Raspberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Raspberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker hindbær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Strawberry 85 g
  Available
  Jell-O Strawberry
  85 g

  Denne lækre pakke af Strawberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker jordbær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Strawberry Banana 85 g
  Available
  Jell-O Strawberry Banana
  85 g

  Denne lækre pakke af Strawberry Banana Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker jordbær og banan smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Apricot 85 g
  Available
  Jell-O Apricot
  85 g

  Denne lækre pakke af Apricot Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker abrikos smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Tropical Fusion 85 g
  Available
  Jell-O Tropical Fusion
  85 g

  Denne lækre pakke af Tropical Fusion Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker tropisk smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Fruit Punch 85 g
  Available
  Jell-O Fruit Punch
  85 g

  Denne lækre pakke af Fruit Punch Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker frugt smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Watermelon 85 g
  Available
  Jell-O Watermelon
  85 g

  Denne lækre pakke af Watermelon Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker vandmelon smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Blackberry Fusion 85 g
  Available
  Jell-O Blackberry Fusion
  85 g

  Denne lækre pakke af Blackberry Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker brombær smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Melon Fusion 85 g
  Available
  Jell-O Melon Fusion
  85 g

  Denne lækre pakke af Melon Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker melon smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Mango 85 g
  Available
  Jell-O Mango
  85 g

  Denne lækre pakke af Mango Jell-O kræver en minimal indsats. Den kommer i pulveriseret gelatineform og skal blot blandes med vand og stilles i køleskabet for at fortykkes. Nyd den, når du har brug for en lækker mango smag.

  21,95 DKK
 • Jell-O Strawberry Sugar Free 8.5 g
  Available
  Jell-O Strawberry Sugar Free
  8.5 g

  Nyd den sukkerfrie Jell-O med jordbærsmag, den klassiske kolde snack, som du kender og elsker! Hver eneste bid Jell-O er spækket med lækker jordbærsmag men uden sukkeret! Forfriskende, sukkerfri, jordbærsmag med kun 10 kalorier per portion. Få en skøn dessert, bare ved at tilsætte vand og køle af.

  21,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere