Chips

Der er ingen tvivl om, at du har set nogle af de mest lækre snacks og chips udstillet i enhver gode amerikanske film. Hvorfor ikke selv prøve nogle? Vi har Cheetos, Herr’s, Frito Lay, Stax, Pringles, Chex Mix og mange andre!

Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g Pringles Xtra Screamin Dill Pickle 158 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Screamin Dill Pickle

Pringles
158 g
29,95 kr.
Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende fordi, dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking X-tra, at det bare skriger PICKLE". Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd.
Fritos The Original King Size 77.9 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Fritos The Original King Size

Frito Lay
77.9 g
11,95 kr.
Fritos Originale majschips er simple i deres design og lavet med majs, olie og salt. Den perfekte knas og ristede majssmag du kan tilføre din yndlingsopskrift. Disse store poser er lige til at dele ud af under sjove stunder derhjemme
Andy Capp BBQ Fries 85 g Andy Capp BBQ Fries 85 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp BBQ Fries

85 g
19,95 kr.
Andy Capps Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chip er fyldt med et fantastisk brag af smags ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Endda også med 0 gram transfedtsyrer per portion.
Pringles Salt & Vinegar Small 70 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Salt & Vinegar Small

Pringles
70 g
15,95 kr.
Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination - en favorit hos briterne i flere generationer - leverer et brag, og får dig til at komme tilbage efter mere. Disse lækkerbidder i stakke har det klassiske Pringles knas, og er ideel at dele ud til fester eller på lange bilture.
Cheetos Paprika Chrupki Papryka 145 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Paprika Chrupki Papryka

Cheetos
145 g
24,95 kr.
Cheetos Spirals med paprikasmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... De er snoede, og har en fuldstændig skør smag. Denne paprikasmag kan du aldrig få nok af! Spiralformede snacks med paprikasmag. Egnede for vegetarer.
Cheetos Ketchup Corn Crisps 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Ketchup Corn Crisps

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning giver børnene en masse underholdning. Prøv disse skønne Cheetos med den søde smag af ketchup i dag. Dyk ned i Frito Lay-smagsoplevelsen. En stor pose med hele 85g gør den perfekt at dele!
Herr's Jalapeno Cheese Curls 28.4 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Jalapeno Cheese Curls

Herr's
28.4 g
9,95 kr.
De bider muligvis tilbage. Tag en bid af en af de lækre Cheese Curls med smag af Jalapeno Poppers fra Herrs, og du vil måske opleve, at den bider igen. For bag den første smag af cheddar ost gemmer der sig en pikant antydning af jalapeno-chilismag, som har det lille, ekstra spark. Nu er du advaret!
Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Pizzerini Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Baby Back Ribs

Herr's
184.3 g
39,95 kr.
Tag en bid af denne unikke smagsoplevelse – Herrs Baby Back Ribs kartoffelchips. Herrs tager de fineste kartofler og koger dem i ren, vegetabilsk olie til de har fået den helt rigtige, gyldne og knasende sprødhed. Dernæst krydrer vi dem med den autentiske smag fra dine yndlings Baby Back-ribben. Det er svært at finde så lækker en smag uden for et bøfhus.
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Spirals Ketchup Big Bag

Cheetos
80 g
14,95 kr.
Cheetos skruer med smag af ost og ketchup. Denne variant vil få dig til at hæve dit øjenbryn... snoet og komplet skør i smagen. Smagskombinationen af ost og ketchup – det er aldrig nok!
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles French Onion Dip

Pringles
158 g
29,95 kr.
Tillad dig selv at nyde en lækker snack med denne dåse af Pringles French Onion Dip. Dette produkt er særligt pakket, så hver eneste af chipsene forbliver hele og fine, så du kan nyde hver eneste bid præcis, som det er meningen. Disse kartoffelchips er med en særlig og unik smag, som hurtigt bliver din nye favorit. Dåsen er ydermere lavet med en...
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Crunchos Sweet Chili

Cheetos
95 g
14,95 kr.
Denne utroligt populære Cheetos Crunchos fås nu med en smag af sød chili. Denne lækre, nye smagsvariant af den populære, sprøde snack er spækket med smag af sød chili, som garanteret vil give dig et smil på læben. Tro mig, når jeg siger, at du kommer tilbage efter en ekstra portion!
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Ganso Takoyaki-Tei Mild Sauce

Frito Lay
58 g
24,95 kr.
En snackpose i den rigtige størrelse. Fluffy og knasende mundfulde af Ganso Takoyakitei med den milde sauce og i et nyt udtryk. Den lette og fluffy tekstur, som samtidig er sprød og i mundrette bidder, gør det let for børn at spise den. Smagen af grøntsager og frugter samt den naturlige sødme, gør den velegnet for hele familien lige fra den voksne til...
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Rich Giza BBQ

Frito Lay
65 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Frito Rich majschips med smag af BBQ. De har en hård tekstur, men er samtidig sprøde og gode at tygge på. Hemmeligheden til deres lækkerhed skal findes i den store smag, som kommer af den gavmilde tilføjelse af krydderier, som ligger i rillerne af dejen! Majschipsene "Rich Giza" er skåret, så de har riller! Den kraftige kødsmag og sødmen fra grøntsagerne...
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Doritos Ikinari Steak Wild Hamburg

Frito Lay
75 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Hvorfor ikke lade en japansk mesterkok inden for bøf-genren opfinde en ny snacksmag? Vi synes, det var en fantastisk ide eftersom de producerede en saftig smag af hvidløgsbøf! Der er også massevis af andre, smagfulde krydderier, som også er tilstede indeni, hvilket giver dem en autentisk smag af grillet kød. De ligner Cheetos, de smager som Cheetos, og de...
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Dragon Potato Salt

Frito Lay
50 g
24,95 kr.
En sjov kartoffelsnack, som er formet som en drage, der flyver rundt. Hver bid er let og knasende med en lækker smag af Original salt. Denne snack er virkelig afhængighedsskabende, så en pakke er ikke nok!
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Dragon Potato Butter & Soy Sauce

Frito Lay
48 g
24,95 kr.
Slip din indre drage løs med disse knasende spiralchips fra Frito Lay, Japan! Med den glatte og saftige soyasauce og smag af smør, vil du ikke være i stand til at stoppe med at spise, når først du er begyndt at kaste dem ned i halsen!
Tilgængelig
Chips og snacks

Frito Lay Doritos Ikinari Steak

Frito Lay
55 g
24,95 kr.
Hvorfor ikke lade en japansk mesterkok inden for bøf-genren opfinde en ny snacksmag? Vi synes, det var en fantastisk ide eftersom de producerede en saftig smag af hvidløgsbøf! Der er også massevis af andre, smagfulde krydderier, som også er tilstede indeni, hvilket giver dem en autentisk smag af grillet kød. Dette er et samarbejde med en berømt...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.