Chips

Der er ingen tvivl om, at du har set nogle af de mest lækre snacks og chips udstillet i enhver gode amerikanske film. Hvorfor ikke selv prøve nogle? Vi har Cheetos, Herr’s, Frito Lay, Stax, Pringles, Chex Mix og mange andre!

Pringles Jalapeno 129 g Pringles Jalapeno 129 g 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Jalapeno

Pringles
129 g
29,95 kr.
Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat 'em when you can fire breathe 'em?
Andy Capp's Hot Fries 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Andy Capp's Hot Fries

85 g
19,95 kr.
ANDY CAPPs kartofler ligner den klassiske, franske, stegte, men har det samme, tilfredsstillende knas som en kartoffelchip. Et unikt alternativ til almindelige snacks. ANDY CAPPs Hot Fries er et hit til hverdagen samt ved festlige lejligheder.
 2
Tilgængelig
Chips og snacks

Lay's Stax Original

Lays
156 g
24,95 kr.
Ingenting kommer op på siden af den tidsløse smag af LAY'S STAX Original kartoffelchips. Denne sprøde kartoffelchip giver dig al den smag, du har savnet. Dine smagsløg vil takke dig. 
Golden Wonder Ringos Salt & Vinegar 20 g
Tilgængelig
6,95 kr.
Åh. Ringos med salt og eddike er simpelthen så overdådigt lette og fulde af forførende smag og med et intenst kick, som bare bliver ved, og ved, og ved. Da de kun indeholder 95 kalorier per pakke, er de en snack, der ikke går på kompromis med smagen, men som du godt kan tillade dig at spise. Kartoffel med salt og eddikesmag, hvede- og rug-snacks. 
Cheetos Puffs Flamin Hot Flavour 13 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Puffs Flamin Hot Flavour

Cheetos
13 g
3,95 kr.
CHEETOS Puffs FLAMIN HOT-snacks tilbyder ostesmag med et ekstra kick af stærk smag. Lavet af ægte ost, fyldt af krydret smag, og en tilfredsstillende sprødhed. CHEETOS Puffs FLAMIN HOT har længe været en regional favorit, og nu fås de når som helst, du længes efter den osteagtige, stærke smag. Portionsindpakningerne gør det til en nem snack at tage med på...
Pringles Salt & Vinegar Small 70 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Salt & Vinegar Small

Pringles
70 g
15,95 kr.
Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination - en favorit hos briterne i flere generationer - leverer et brag, og får dig til at komme tilbage efter mere. Disse lækkerbidder i stakke har det klassiske Pringles knas, og er ideel at dele ud til fester eller på lange bilture.
Cheetos Paprika Chrupki Papryka 145 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Paprika Chrupki Papryka

Cheetos
145 g
12,48 kr. 24,95 kr.
Cheetos Spirals med paprikasmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... De er snoede, og har en fuldstændig skør smag. Denne paprikasmag kan du aldrig få nok af! Spiralformede snacks med paprikasmag. Egnede for vegetarer.
Cheetos Ketchup Corn Crisps 85 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Ketchup Corn Crisps

Cheetos
85 g
7,48 kr. 14,95 kr.
Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning giver børnene en masse underholdning. Prøv disse skønne Cheetos med den søde smag af ketchup i dag. Dyk ned i Frito Lay-smagsoplevelsen. En stor pose med hele 85g gør den perfekt at dele!
Herr's Deep Dish Pizza 28.4 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Deep Dish Pizza

Herr's
28.4 g
9,95 kr.
Så dykker vi! Herrs tager denne snoede ostesnack til helt nye dybder.Herrs Deep Dish snoede ostesnacks med pizzasmag kombinerer den knasende sprøde, klassiske, snoede ostesnack med de saftige krydderier og gammelkendte smag af en traditionel deep pan pizza fra Chicago
Herr's Baked Cheese Curls 28.4 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Herr's Baked Cheese Curls

Herr's
28.4 g
9,95 kr.
Produceret af den rene majsmel og bagt til puffet perfektion.Nyd den sprøde, lækre ostesmag i disse Baked Cheese Curls fra Herrs. Ligesom alle vores andre kvalitetsprodukter, er disse udelukkende produceret af de fineste ingredienser.
Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag 85 g
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag

Cheetos
85 g
14,95 kr.
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
Cheetos Pizzerini Big Bag 85 g
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Pizzerini Big Bag

Cheetos
85 g
7,48 kr. 14,95 kr.
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chips og snacks

Cheetos Spirals Ketchup Big Bag

Cheetos
80 g
7,48 kr. 14,95 kr.
Cheetos skruer med smag af ost og ketchup. Denne variant vil få dig til at hæve dit øjenbryn... snoet og komplet skør i smagen. Smagskombinationen af ost og ketchup – det er aldrig nok!
Tilgængelig
Chips og snacks

Pringles Wavy Fire Roasted Jalapeno

Pringles
137 g
29,95 kr.
Pringles Wavy Fire med ristede Jalapeños er proppet med smag i hver eneste bid, og Jalapeñosene er ristede for at bringe den røgede sødme fra Jalapeños-peberne frem. Hver eneste bølge er proppet med lækker smag, som giver et ordentligt spark, og som helt sikkert vil glæde både unge og gamle. Noter af varme blandet med en smule krydderi, gør disse ekstra...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.