Chokoladebarer

Amerikanske og Britiske chokoladebarer er kendte i hele verdenen med en popkultur tilhængerskare. Vores lager indeholder alle dine yndlings chokolade valg, inklusiv Hershey's, Reese's, Aero, Cadbury, Baby Ruth, Butterfinger, Take 5, Million Dollar Bar, 100 Grand, Pay Day og mange flere. Listen er alt for lang til at skrive! Se nærmere på vores chokoladebar sektion allerede i dag. Vi er sikre på, at du vil finde noget, du elsker. 

Cadbury Bunny Vanilla Mousse 30 g
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Bunny Vanilla Mousse

Cadbury
30 g
10,95 kr.
Lækker vaniljemousse indpakket i en Cadbury mælkechokoladeskal. Perfekt til dem der mangler en lille påskefornøjelse.
Reese's Pieces Hearts King Size 62 g Reese's Pieces Hearts King Size 62 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Pieces Hearts King Size

Reese's
62 g
24,95 kr.
Hvad enten det er chokolade til dine venner, lærer eller kollega bør du benytte Reeses Pieces hjerter med jordnøddesmør til at vise dem, at du holder af dem. Det kan ikke gå galt, hvis du fuldender med den klassiske kombination af jordnøddesmør overtrukket med mælkechokolade og proppet med Reeses Pieces Candy!
Reese's Hearts King Size 68 g Reese's Hearts King Size 68 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Hearts King Size

Reese's
68 g
24,95 kr.
Nyd den klassiske smag, du kender fra de små kopper med Reeses jordnøddesmør, men nu formet som hjerter. Hjerteformet og med fyldig og cremet jordnøddesmør i midten og overtrukket med Reeses mælkechokolade. De er perfekte at dele med kæresten på valentinsdag, når I rigtig skal forkæle hinanden.
Reese's Hearts 34 g Reese's Hearts 34 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Hearts

Reese's
34 g
14,95 kr.
Nyd den klassiske smag, du kender fra de små kopper med Reeses jordnøddesmør, men nu formet som hjerter. Hjerteformet og med fyldig og cremet jordnøddesmør i midten og overtrukket med Reeses mælkechokolade. De er perfekte at dele med kæresten på valentinsdag, når I rigtig skal forkæle hinanden.
Hershey's Marshmallow Hearts King Size 62 g Hershey's Marshmallow Hearts King Size 62 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Chokolade

Hershey's Marshmallow Hearts King Size

Hershey's
62 g
29,95 kr.
Det er en perfekt snack til valentinsdag eller til en særlig dag med din elskede. Blød og cremet skumfidusfyld formet som et hjerte og overtrukket med chokolade. Hersheys nyeste valentinsdags kollektion vil garanteret gøre dagen endnu sødere med denne række af lækkert, nyt og klassisk slik.
Cadbury Cherry Ripe Double Dipped 47 g
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Double Dipped

Cadbury
47 g
14,96 kr. 19,95 kr.
Nyd den store smag af kirsebær! Cherry Ripe tilbyder en overdådig og fyldig snack. De modne, saftige kirsebær og blød kokosnød overtrukket med fyldig, mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse.
Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache 47 g
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache

Cadbury
47 g
15,96 kr. 19,95 kr.
MODEN KIRSEBÆRJUICE og KOKOSNØD med et lag af MØRK GANACHE i en fyldig mørk chokolade fra Old Gold. Nyd den store kirsebærsmag med det forførende twist! Moden kirsebærjuice og blød kokosnød med et lag af mørk ganache på toppen, alt sammen kvalt i den fyldige mørke chokolade fra Old Gold.
Nestle Pixie Caramel Original 50 g Nestle Pixie Caramel Original 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Pixie Caramel Original

Nestle
50 g
19,95 kr.
Meget tyggevenligt karamelfyld overtrukket med mørk chokolade. Det er endnu en af favoritterne i New Zealand, med sit fantastiske fyld af tyggevenlig karamel indkapslet i lækker, mørk chokolade.
Nestle Cheerios Honey Breakfast Cereal Bar 22 g
Tilgængelig
9,95 kr.
Din HONEY CHEERIOS-morgenmad pakket i en morgenmadsbar, som lige er klar til at spise! Disse NESTLÉ HONEY CHEERIOS-barer indeholder fuldkorn som vigtigste ingrediens samt B-vitaminer, calcium og ingen tilsatte farve- eller smagsstoffer. De leveres i en praktisk individuelt indpakkede barer, og er velegnede at gumle når som helst på farten.
Nestle Chocapic Bar 25 g
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Chocapic Bar

Nestle
25 g
9,95 kr.
Børnenes yndlingsmorgenmad i form som en handy snack. Produktet indeholder vigtige vitaminer, calcium og jern. Der er god grund til at spise den med god samvittighed for Nestle Chocapic Cereal Bar med chokolade indeholder både chokolade og vigtige vitaminer og mineraler som calcium og jern.
Reese's Take5 Bar 42 g Reese's Take5 Bar 42 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Reese's Take5 Bar

Reese's
42 g
14,95 kr.
Få en unik blanding af fem gode smagsvarianter med denne chokoladebar, med smag af chokolade, caramel, saltkringler, peanuts, og den gode Peanut Butter fra Reese's. Reeses chokolade er en perfekt snack til at holde dig kørende gennem hele dagen!
Kit Kat Green Tea Matcha 41.5 g Kit Kat Green Tea Matcha 41.5 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Green Tea Matcha

Kit Kat
41.5 g
14,95 kr.
NESTLÉ KIT KAT-bar med Matcha Green Tea er en forfriskende ny smagsvariant, som indeholder en perfekt balance mellem KIT KATs sprøde vaffel indkapslet i et blødt og glat overtræk med smag af Matcha Green Tea. Produceret af et pulver af rigtig grøn te med matcha. Du vil helt sikkert få lyst til at knække et stykke af denne smagsoplevelse. HAVE A BREAK,...
Million Dollar DARK Chocolate Bar 57 g Million Dollar DARK Chocolate Bar 57 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
Tænk hvis du både kunne få dejlig god chokolade og en million dollars! Med en Million Dollar mørk chokoladebar får du en lækker og velsmagende chokoladesnack eller en gave til en ven, kollega, forretningsforbindelse eller hvem du ellers vil give en god dag!
Ferrero Rocher 3 Pack - 37.5 g Ferrero Rocher 3 Pack - 37.5 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Ferrero Rocher

3 Pack - 37.5 g
11,95 kr.
Ferrero Rocher er en uimodståelig kombination af cremet mælkechokolade, hele hasselnødder og en let, sprød vaffel. Med den originale italienske opskrift, råvarer af høj kvalitet og den sofistikerede guldindpakning giver Ferrero Rocher dig stunder med nydelse og velbehag.
Kinder Maxi Bar 21 g Kinder Maxi Bar 21 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kinder Maxi Bar

Kinder
21 g
3,95 kr.
Kinder Maxi er en vidunderlig kombination af mælk og chokolade. Denne chokolade bar er med blødt og velsmagende mælkefyld og indeholder ingen kunstige farvestoffer eller hydrogenerede fedtstoffer.
Clark Cups 42 g
Tilgængelig
Chokolade

Clark Cups

Boyer
42 g
14,95 kr.
Små kopper af jordnøddesmør og mælkechokolade i en pakke med to stk, som hver er spækket med det berømte Clark-knas. Lækker jordnøddesmør med en Clark Bar med Crunch indeni. Den er i familie med den originale Clark Bar. Clark Baren med Crunch er gemt inde i skøn jordnøddesmør og overdækket med chokolade. Firmaet Boyer Candy købte alle rettighederne til...
Aero Milk Bar Small 24 g Aero Milk Bar Small 24 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Aero Milk Bar Small

Aero
24 g
4,95 kr.
Aeros mælkechokoladebar med boblende chokolade tilbyder dig en opløftende oplevelse af boblende mælk. Aeros letgenkendelige boblende tekstur og smag efterlader dig med en opløftende følelse, og gør verden til et mere boblende sted. Mærk hvordan boblerne smelter med denne AERO mælkechokoladebar. Den glatte og cremede smag af ren mælkechokolade giver dig en...
Lion 2GO Peanut Chocolate Bar 33 g Lion 2GO Peanut Chocolate Bar 33 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Lion 2GO Peanut Chocolate Bar

Nestle
33 g
9,95 kr.
Chokoladebar med jordnødder, rosiner, tranebær, puffede ris og mælkechokolade. En snack med bid i. Den lækre Lion 2Go Peanut er en solid nyskabelse fra Lion. Den lækre chokoladebar består af sprøde cornflakes og puffede ris. En god portion jordnødder og rosiner fuldender smagen.
Cadbury Chocolate Chip Brownie 6 Pack - 150 g
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Chocolate Chip Brownie

Cadbury
6 Pack - 150 g
34,95 kr.
Kraftig velouragtig brownie med stykker af chokolade. Udpak og nyd en af vores lækre, velouragtige brownies, som indeholder stykker af kraftig Cadbury chokolade, som er indbagt i kagen for at forkæle dig med en saftig snack.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.