Twix White King Size 74.8 g

  Twix White King Size

  74.8 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Prøv Twix chokoladebar med karamel og hvid chokolade, hvis du mangler en sjov snack, du kan spise når som helst. Twix-baren med karamel og kiks er en skøn kombination af glat hvid chokolade, blød karamel og sprød småkage. Dejlig uanset om den bare pakkes ud og nydes eller, om den inkorporeres i din yndlingsopskrift. Disse Twix-barer, som kun er i handlen i en begrænset periode, vil helt sikkert gøre lykke.

  Ingredienser
  chokolade, sukker, kakaosmør, MÆLK, skummetMÆLK, SOJAlecithin [E322], naturlige aromaer, glukosesirup, HVEDEmel, palmeolie, kakaopulver, salt, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Hvid
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2202 KJ / 526 Kcal. Protein: 5,3 g. Kulhydrat: 63,2 g. -heraf sukkerarter: 47,4 g. Fedt: 23,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15,8 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,39 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken