Tootsie Roll Mini Bites 99 g
Tootsie Roll Mini Bites 99 g
  Tootsie Roll Mini Bites 99 g
  Tootsie Roll Mini Bites 99 g

  Tootsie Roll Mini Bites

  99 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Tootsie Roll minibidder er en ny måde, hvorpå du kan nyde din yndlings Tootsie. Hver eneste Tootsie Roll minibid begynder med det lækre, tyggevenlige centrum af Tootsie Roll´en, som omgivet af en lys slikskal. Det samme slik og den samme smag, du kender og elsker – bare med et lille twist. Når de pakkes ud, er de klar til at spise og giver dig en intens smag samt en god, tyggevenlig konsistens.

  Ingredienser
  sukker, majssirup, dextrose, palmeolie, sødet kondenseret MÆLK, kakao, arabisk gummi [E414], valle, konditorier glasur, SOJAlecithin [E322], tapioca dextrin, kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, titandioxid [E171], carnaubavoks [E903], kunstige farvestoffer, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1443 KJ / 345 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 75,9 g. -heraf sukkerarter: 58,6 g. Fedt: 6,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken