Tootsie Roll 14 g
Tootsie Roll 14 g
Tootsie Roll 14 g
  Tootsie Roll 14 g
  Tootsie Roll 14 g
  Tootsie Roll 14 g

  Tootsie Roll

  1 Anmeldelser
  14 g
  På lager
  4,95 kr.
  Inkl. moms

  Tootsie Roll, det ikoniske slik der blev lanceret af USAs yndlingsslikproducent, byder på en perfekt balanceret kakaosmag med en diskret undertone af frugtsmag undertone - det hele inkorporeret i en lækker snack.

  Ingredienser
  sukker, majssirup, delvist hydrogeneret SOJAbønneolie, skummetMÆLK, kakao, valle, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for svovldioxid, Fri for sesamfrø
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, Kosher
  Farve
  Brun
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1464 KJ / 350 Kcal. Protein: 2,5 g. Kulhydrat: 70 g. -heraf sukkerarter: 47,5 g. Fedt: 7,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,09 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  noget nyt
  Følte eventyrlystne og ønskede at prøve noget nyt. Jeg ville beskrive det som chewy chokolade. Ikke noget med at spise alt på en gang, men langsomt.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  B280113

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken