Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g
Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g
Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g
  Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g
  Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g
  Terry's Chocolate Orange Dark Ball 157 g

  Terry's Chocolate Orange Dark Ball

  157 g
  På lager
  49,95 kr.
  Inkl. moms

  Terry's mørke chokolade med appelsinsmag er den perfekte ting at komme i julestrømpen eller som kalendergave. Du skal bare brække den og pakke den skønne chokoladeappelsin ud. Fyldig mørk chokolade med smag fra ægte appelsinolie. Fjern folien og afslør de berømte, individuelle chokoladedele. Ideel at give som en lille gave eller at dele med venner og familie.

  Ingredienser
  sukker, kakaomasse, kakaosmør, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], appelsinolie, aromaer, skummetMÆLK
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Smag
  Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2125 KJ / 510 Kcal. Protein: 5,2 g. Kulhydrat: 55,5 g. -heraf sukkerarter: 52,5 g. Fedt: 27,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17 g. Kostfibre: 7,6 g. Salt: 0 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-12-2021

  Batchkode :

  M204032

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken