Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g

Snickers Peanut Butter

50.5 g
2 Anmeldelser
14,95 kr.

(296,04 kr. kg)

Inkl. moms

Peanutbutter, men to gange sejere. Karamel, nougat, mælkechokolade, ristede peanuts og peanutbutter mast ind i to firkantede snacks.

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, chokolade, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, palmeolie, majssirup, invertsukkersirup, majssirup faststoffer, vegetabilsk olie, palmekerneolie, bomuldsfrøolie, dextrose, glycerol [E422], salt, calciumcarbonat [E170], ÆGGEhvide, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319]
Allergener (indeholder)
Mælk, Jordnødder, Æg, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Jordnøddesmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2071 KJ / 495 Kcal. Protein: 9,9 g. Kulhydrat: 57,4 g. -heraf sukkerarter: 45,5 g. Fedt: 27,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,9 g. Kostfibre: 2 g. Salt: 0,74 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
2 Anmeldelser

Super gode
Jeg er selv stor fan af Peanuts og for den sags skyld Peanut butter og jeg har lige smagt denne og må sige det er noget af det bedste slik/chokolade jeg har smagt indtil videre.
d.

God peanut bar
Jeg havde to af disse til at prøve, så jeg fik en temmelig god fornemmelse for dem . Hvis du var en fan af jordnødder, så er dette lige noget for dig. Dog anser jeg de, en lille smule tørre, fordi de ikke har karamel, derfor 4 stjerner.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

31-03-2019

Batchkode :

812BWWAC01

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.