Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
Snickers Peanut Butter 50.5 g
  Snickers Peanut Butter 50.5 g
  Snickers Peanut Butter 50.5 g
  Snickers Peanut Butter 50.5 g
  Snickers Peanut Butter 50.5 g
  Snickers Peanut Butter 50.5 g

  Snickers Peanut Butter

  2 Anmeldelser
  50.5 g
  Ikke på lager
  15,95 kr.
  Inkl. moms

  Peanutbutter, men to gange sejere. Karamel, nougat, mælkechokolade, ristede peanuts og peanutbutter mast ind i to firkantede snacks.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, chokolade, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, palmeolie, majssirup, invertsukkersirup, majssirup faststoffer, vegetabilsk olie, palmekerneolie, bomuldsfrøolie, dextrose, glycerol [E422], salt, calciumcarbonat [E170], ÆGGEhvide, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Jordnødder, Æg, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2071 KJ / 495 Kcal. Protein: 9,9 g. Kulhydrat: 57,4 g. -heraf sukkerarter: 45,5 g. Fedt: 27,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,9 g. Kostfibre: 2 g. Salt: 0,74 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Super gode
  Jeg er selv stor fan af Peanuts og for den sags skyld Peanut butter og jeg har lige smagt denne og må sige det er noget af det bedste slik/chokolade jeg har smagt indtil videre.
  d.

  God peanut bar
  Jeg havde to af disse til at prøve, så jeg fik en temmelig god fornemmelse for dem . Hvis du var en fan af jordnødder, så er dette lige noget for dig. Dog anser jeg de, en lille smule tørre, fordi de ikke har karamel, derfor 4 stjerner.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken