Reeses Nut Bar King Size 87 g
Reeses Nut Bar King Size 87 g
Reeses Nut Bar King Size 87 g
Reeses Nut Bar King Size 87 g

Reeses Nut Bar King Size

87 g
19,95 kr.

(229,31 kr. kg)

Inkl. moms

REESES NUT Bar King Size er lavet af chokolade og fyldt med sprøde, ristede peanuts, en blød, tyk karamel og den karakteristiske smag af REESES peanutbutter. Det er så godt, at vi blev nødt til at skabe et nyt tillægsord for at beskrive det - NUT BAR

Ingredienser
chokolade, sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKspulver, LAKTOSE, MÆLKefedt, skummetMÆLKspulver, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], JORDNØDDER, JORDNØDDESMØR, dextrose, salt, majssirup, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319], karamel, højfruktose majssirup, højfruktose majssirup, kunstige sødemidler, sorbitol/sorbitolsirup [E420], palmekerneolie, vallepulver (fra MÆLK), valleproteiner (MÆLK), mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], ammonieret sulfiteret karamel [E150d]
Allergener (indeholder)
Mælk, Jordnødder, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Jordnøddesmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2220 KJ / 530 Kcal. Protein: 10,8 g. Kulhydrat: 50,8 g. -heraf sukkerarter: 44,5 g. Fedt: 30,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,4 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

05-02-2020

Batchkode :

05022020

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.