Reese's Nut Bar 47 g
Reese's Nut Bar 47 g
Reese's Nut Bar 47 g
Reese's Nut Bar 47 g
  Reese's Nut Bar 47 g
  Reese's Nut Bar 47 g
  Reese's Nut Bar 47 g
  Reese's Nut Bar 47 g

  Reese's Nut Bar

  1 Anmeldelser
  47 g
  På lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  REESE'S NUT Bar er lavet af chokolade og fyldt med sprøde, ristede peanuts, en blød, tyk karamel og den karakteristiske smag af REESE'S peanutbutter. Det er så godt, at vi blev nødt til at skabe et nyt tillægsord for at beskrive det - NUTRAGEOUS. 

  Ingredienser
  sukker, kakaosmør, kakaomasse, SØDMÆLKspulver, LAKTOSE, MÆLKefedt, skummetMÆLKspulver, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], JORDNØDDER, JORDNØDDESMØR, dextrose, salt, majssirup, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319], karamel, højfruktose majssirup, højfruktose majssirup, kunstige sødemidler, sorbitol/sorbitolsirup [E420], palmekerneolie, vallepulver (fra MÆLK), valleproteiner (MÆLK), kunstige aromastoffer, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], ammonieret sulfiteret karamel [E150d]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja, Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for svovldioxid, Fri for sesamfrø
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Jordnøddesmør
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Vidunderligt nøddeagtig
  Vidunderligt nøddeagtig og Peanut Butter godbidder. Vi er blevet Reeses FAN!! Ulempen er, at man ikke kan få nok af dem.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  11-03-2022

  Batchkode :

  11032022

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken