Reese's Dipped Pretzels 120 g
Reese's Dipped Pretzels 120 g
Reese's Dipped Pretzels 120 g
  Reese's Dipped Pretzels 120 g
  Reese's Dipped Pretzels 120 g
  Reese's Dipped Pretzels 120 g

  Reese's Dipped Pretzels

  120 g
  På lager
  39,95 kr.
  Inkl. moms

  Reeses og Snyders i Hanover har slået pjalterne sammen for at skabe den perfekt, dyppede saltkringle-oplevelse. Bestil nogle med det samme til eftermiddagens snack-trang! Mundrette bidder af saltkringler dyppet i jordnøddesmør og drysset med mælkechokolade. Den perfekte blanding af sød og salt. Denne snack er perfekt til enhver tid på dagen.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, chokolade, skummetMÆLK, MÆLKefedt, LAKTOSE, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), JORDNØDDER, delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, delvist hydrogeneret palmekerneolie, delvist hydrogeneret SOJAbønneolie, majssirup faststoffer, dextrose, vegetabilsk olie, palmekerneolie, rapsolie, salt, tapioca dextrin, natriumhydrogencarbonat [E500], gær, vanillin, kunstige aromastoffer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Jordnødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2020 KJ / 483 Kcal. Protein: 10,3 g. Kulhydrat: 62,1 g. -heraf sukkerarter: 31 g. Fedt: 24,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,2 g. Kostfibre: 3,4 g. Salt: 0,82 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-04-2022

  Batchkode :

  21JLV1B

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken