Reese's Crispy Crunchy 48 g
Reese's Crispy Crunchy 48 g
Reese's Crispy Crunchy 48 g
Reese's Crispy Crunchy 48 g
Reese's Crispy Crunchy 48 g
Reese's Crispy Crunchy 48 g

Reese's Crispy Crunchy

48 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
14,95 kr.

(311,46 kr. kg)

Inkl. moms

Fyldt med sprød peanutbuttersmag omgivet af mælkechokolade. Består af chokolade, peanutbutter, sprødt peanutbutter-slik og kosher peanuts.

Ingredienser
JORDNØDDER, sukker, vegetabilsk olie, kakaosmør, palmekerneolie, palmeolie, solsikkeolie, saflor, sheasmør, chokolade, majssirup, LAKTOSE, kakao, valle, MÆLKefedt, skummetMÆLK, salt, melasse (sukkerrør), SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], TBHQ (for at bevare friskheden) [E319], kunstige aromastoffer
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja, Jordnødder
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Jordnøddesmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2282 KJ / 545 Kcal. Protein: 13,6 g. Kulhydrat: 45,5 g. -heraf sukkerarter: 34,1 g. Fedt: 36,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 11,4 g. Kostfibre: 4,5 g. Salt: 0,71 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Foretrukne chokolade barer
Lad vær med at købe dem, de er vanedannende. De er virkelig god. Jeg er blevet helt afhængig af disse lækre chokolade bar. Disse er svære at finde i butikkerne, og jeg var glad for jeg kunne få dem her. En af mine foretrukne chokolade barer!
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.