Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g
Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g
  Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g
  Reese's Giant Peanut Butter bar 192 g

  Reese's Giant Peanut Butter bar

  1 Anmeldelser
  192 g
  På lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Et nyt nummer fra USA, dette er Reeses kæmpe chokoladebar fyldt med peanutbutter. En konventionel chokoladebar (fremfor de peanutbutter kopper vi er vant til), fyldt med let smuldrende Reeses peanutbutter. En fantastisk stor 192 g bar, stor nok til at dele ... eller ikke! Hvis du elsker Reeses peanutbutter kopper, vil du elske disse. 

  Ingredienser
  sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetMÆLKspulver, MÆLKefedt, LAKTOSE, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, dextrose, vegetabilsk olie, palmekerneolie, palmeolie, salt, majsstivelse, TBHQ (for at bevare friskheden) [E319], citronsyre [E330]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Jordnødder, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Jordnøddesmør
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Dejligt!
  Jeg er et kæmpe peanutbutter øre, og elsker Reese's produkter, i næsten hver form. Den her blev dog en instant favorit da jeg prøvede det, og når jeg kan, så bestiller jeg gerne en af dem her. En stor chokoladebar med peanutbutter fyld, så er weekenden i hus!
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-11-2021

  Batchkode :

  15N07G 06:14

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken