Reese's Crunchers 51 g
Reese's Crunchers 51 g
Reese's Crunchers 51 g
  Reese's Crunchers 51 g
  Reese's Crunchers 51 g
  Reese's Crunchers 51 g

  Reese's Crunchers

  51 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  REESES CRUNCHERS Snacks har endelig haft succes med at gøre snack-shopping let! En skøn, knasende snack, som består af små stykker jordnøddesmør, jordnødder samt knasende puffede riskorn dækket af mælkechokolade. Det hele kombineret med en indpakning, som er let at åbne på turen, hvilket gør dette til en perfekt snack hvor som helst og når som helst. Den genlukkelige pakke gør yderligere REESES CRUNCHERS snacks til en perfekt tursnack eller bare som lidt hverdagsguf.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, chokolade, skummetMÆLK, LAKTOSE, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], JORDNØDDER, rismel, delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, delvist hydrogeneret palmekerneolie, delvist hydrogeneret SOJAbønneolie, majssirup faststoffer, dextrose, salt, valleproteiner (MÆLK), BYGmaltekstrakt, palmekerneolie, glycerol [E422], vanillin, kunstige aromastoffer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja, Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2133 KJ / 510 Kcal. Protein: 11,8 g. Kulhydrat: 58,8 g. -heraf sukkerarter: 43,1 g. Fedt: 27,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 13,7 g. Kostfibre: 3,9 g. Salt: 0,59 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken