Poppets Mint Creams 40 g

  Poppets Mint Creams

  1 Anmeldelser
  40 g
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  For at opleve en vinderkombination prøv Paynes Poppets Mint Creams - lækker mintcreme omgivet af mørk chokolade. Den fantastiske smag af mint og mørk chokolade vil eksplodere i din mund ved hver mundfuld. Disse chokolader udgør den perfekte snack under en filmaften eller på en lang rejse.

  Ingredienser
  chokolade, kakaofaststoffer, sukker, kakaomasse, glukosesirup, vegetabilsk fedtstof, kakaosmør, shellak [E904], arabisk gummi [E414], SOJAlecithin [E322], tapioca dextrin, invertase [E1103], pebermynteolie, vanillin
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Mælk, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1749 KJ / 414 Kcal. Protein: 1,9 g. Kulhydrat: 79,3 g. -heraf sukkerarter: 69 g. Fedt: 12,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,7 g. Kostfibre: 4,1 g. Salt: 0 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Forsvinder hurtigt
  Smager rigtig godt, men de spist alt for hurtigt ;)
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken