Poppets Mint Creams 40 g

Poppets Mint Creams

40 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(248,75 kr. kg)

Inkl. moms

For at opleve en vinderkombination prøv Paynes Poppets Mint Creams - lækker mintcreme omgivet af mørk chokolade. Den fantastiske smag af mint og mørk chokolade vil eksplodere i din mund ved hver mundfuld. Disse chokolader udgør den perfekte snack under en filmaften eller på en lang rejse.

Ingredienser
chokolade, kakaofaststoffer, sukker, kakaomasse, glukosesirup, vegetabilsk fedtstof, kakaosmør, shellak [E904], arabisk gummi [E414], SOJAlecithin [E322], tapioca dextrin, invertase [E1103], pebermynteolie, vanillin
Allergener (indeholder)
Soja
Allergener (kan indeholde)
Mælk, Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Mynte/Mint/Pebermynte
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1749 KJ / 414 Kcal. Protein: 1,9 g. Kulhydrat: 79,3 g. -heraf sukkerarter: 69 g. Fedt: 12,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,7 g. Kostfibre: 4,1 g. Salt: 0 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Forsvinder hurtigt
Smager rigtig godt, men de spist alt for hurtigt ;)
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.