Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g
Nutella Ferrero & Go! 48 g

Nutella Ferrero & Go!

48 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
14,95 kr.

(311,46 kr. kg)

Inkl. moms

For dem der gerne vil nyde at være på farten mens, de spiser Nutella - prøv Ferrero Nutella & GO! Kombinationen af sprøde kiksestænger og den populære Nutella er en ny, unik dyppe-snack. Hjemme: brød og Nutella, på farten: Nutella & GO! Nyd den lækre smag af Nutella når som helst, hvor som helst. Snup den med i tasken, og med et snuptag kan du åbne for de lækre sprøde brødstænger og dyppe dem i den skønne Nutella. Ethvert barn og voksen kender glasset med den bløde brune hasselnøddecreme med kakaosmag, og nu kan du nemt tage det med dig

Ingredienser
sukker, palmeolie, HASSELNØDDER, kakao, skummetMÆLKspulver, vallepulver (fra MÆLK), SOJAlecithin [E322], vanillin, HVEDEmel, salt, bagegær, BYGmaltekstrakt
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Nødder, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Tyskland
Farve
Brun
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2160 KJ / 516 Kcal. Protein: 7,1 g. Kulhydrat: 61,8 g. -heraf sukkerarter: 43,7 g. Fedt: 26 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,4 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,65 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.