Nutella B-ready 152.8 g
Nutella B-ready 152.8 g
Nutella B-ready 152.8 g
Nutella B-ready 152.8 g
Nutella B-ready 152.8 g
Nutella B-ready 152.8 g

Nutella B-ready

152.8 g
54,95 kr.

(359,62 kr. kg)

Inkl. moms

Vaflen har form som  en baguette. Dens lette, saltede smag opløfter Nutellasmagen. Med Nutella B-ready kan din morgenmad blive knasende eller blød, hvis du dypper den i din mælk eller i din varme drik.

Ingredienser
sukker, palmeolie, HASSELNØDDER, skummetMÆLKspulver, fedtreduceret kakaopulver, kakao, SOJAlecithin [E322], vanillin, HVEDEmel, bagegær, BYGmaltekstrakt, salt, HVEDEproteiner, valleproteiner (MÆLK)
Allergener (indeholder)
Glute​n, Nødder, Mælk, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Tyskland
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2177 KJ / 521 Kcal. Protein: 7,2 g. Kulhydrat: 60,7 g. -heraf sukkerarter: 47,1 g. Fedt: 27 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,5 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,559 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

27-01-2019

Batchkode :

L212HW--04 04:36

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.