Nestle Toffee Crisp Bites 107 g
Nestle Toffee Crisp Bites 107 g
  Nestle Toffee Crisp Bites 107 g
  Nestle Toffee Crisp Bites 107 g

  Nestle Toffee Crisp Bites

  107 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Mundrette bidder af lækker, blød karamel og sprøde stykker af kornprodukter, alt sammen indkapslet i glat mælkechokolade. Den lækre kombination af sprødt korn og den gode karamel, som er dækket med glat mælkechokolade, gør TOFFEE CRISP til en unik kombination af forskellige teksturer, som du vil elske. Da de er pakket i en 107 g stor pose, gør det dem til en ideel snack at dele med familie og venner.

  Ingredienser
  sukker, vegetabilsk fedtstof, solsikkeolie, palmefedt, palmekerneolie, kokosolie, sheasmør, illipefedt, mango kernel, kokum, salfedt, rismel, glukosesirup, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK), tørret helMÆLK, kakaosmør, skummetMÆLK, kakaomasse, invertsukkersirup, fedtreduceret kakaopulver, salt, emulgator (solsikkelecithin), mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], BYGmaltekstrakt, HVEDEmel, jern, thiamin (vitamin B1), Niacin (B3-vitamin), naturlige aromaer, pantotensyre (B5-vitamin), vitamin B6, folsyre (vitamin B9), vitamin B12, natriumhydrogencarbonat [E500], calciumcarbonat [E170]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 4 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2174 KJ / 520 Kcal. Protein: 3,9 g. Kulhydrat: 63,4 g. -heraf sukkerarter: 49,7 g. Fedt: 27,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17,4 g. Kostfibre: 1,3 g. Salt: 0,28 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken