Nestle Nesquik Milk Cream 26 g

  Nestle Nesquik Milk Cream

  26 g
  Ikke på lager
  9,95 kr.
  Inkl. moms

  Nesquick småkage er en kakaosmåkage fyldt med mælkecreme. Nesquick småkagen indeholder 26 % mindre sukker og 20 % mindre fedt end andre småkage-sandwich på markedet. Den er tilmed lavet af mælk, som gør det til den perfekte snack til dit barn. Den har den Nesquick-smag, som de har lært at holde af!

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, kakaosmør, kakao, SØDMÆLKspulver, valleproteiner (MÆLK), MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, HVEDEmel, palmeolie, vallepulver (fra MÆLK), skummetMÆLKspulver, majsstivelse, salt, natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Polen
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2213 KJ / 529 Kcal. Protein: 4,8 g. Kulhydrat: 62,6 g. -heraf sukkerarter: 45,7 g. Fedt: 28,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14 g. Kostfibre: 0,9 g. Salt: 0,25 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken