Nestle Milkybar Mix Ups 95 g

  Nestle Milkybar Mix Ups

  78 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Milkybar Mix Ups er en spændende blanding af Milkybars hvide chokoladeknapper med et kakaocremefyld samt mælkechokoladeknapper, som er fyldt med en mælkecreme. En spændende blanding af Milkybars, som indeholder stykker af hvid chokolade med et lækkert kakaofyld som har en cremet smag, samt stykker af mælkechokolade med smag af skøn mælkecreme.

  Ingredienser
  SØDMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, sukker, kakaosmør, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, palmekerneolie, solsikkeolie, mango kernel, salfedt, sheasmør, fedtreduceret kakaopulver, smørfedt (fra MÆLK), emulgator (solsikkelecithin), naturlige aromaer, kakaomasse, laktose og proteiner fra valle (fra MÆLK), vallepulver (fra MÆLK)
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Ikke egnet til børn under 4 år.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige smagsstoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2249 KJ / 538 Kcal. Protein: 10 g. Kulhydrat: 53,2 g. -heraf sukkerarter: 52,3 g. Fedt: 31,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 18,8 g. Kostfibre: 1,2 g. Salt: 0,33 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-08-2021

  Batchkode :

  10140945G

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken