M&M's Mint 43 g
M&M's Mint 43 g
M&M's Mint 43 g
M&M's Mint 43 g

M&M's Mint

43 g
14,95 kr.

(351,76 kr. kg)

Inkl. moms

M&M'S Mint Dark Chocolate Candy - en lækker snack for chokoladeelskere. Et hint af mintsmag og rigtig, mørk chokolade er en perfekt kombination for en lækker chokoladesnack. Din slikskål har aldrig set bedre ud end med denne mint-dækkede chokolade omgivet af slikskaller med toner af grøn farve. Lavet med rigtig, mørk chokolade og mintsmag. Opdag et sjovt twist af de klassiske M&M´s i en opretstående pose

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, skummetMÆLK, LAKTOSE, salt, majsstivelse, majssirup, dextrose, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], indigotin (blue 2) [E132], arabisk gummi [E414]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Glute​n, ​Jordnødder, Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Grøn
Smag
Mynte/Mint/Pebermynte
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2043 KJ / 488 Kcal. Protein: 4,7 g. Kulhydrat: 70 g. -heraf sukkerarter: 60 g. Fedt: 21 g. -heraf mættede fedtsyrer: 12 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,09 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-11-2019

Batchkode :

846GSCLV04 11:25

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.