M&M's Almond Share Size 80 g
M&M's Almond Share Size 80 g
M&M's Almond Share Size 80 g
  • -20%
M&M's Almond Share Size 80 g
M&M's Almond Share Size 80 g
M&M's Almond Share Size 80 g

M&M's Almond Share Size

80 g
Ikke på lager
15,97 kr. 19,96 kr. -20%
Inkl. moms

Nyd et lækkert spin på den gamle klassiker med denne M&M's: Almond Chocolate. Disse M&M's, i en 80 g pose, er en lækker kombination af blød mælkechokolade, der smelter i din mund og friske, ristede mandler. En af de nyeste tilføjelser til familien M&M. Mælk, mandler, knasende og sød. Inkapslet i mælkechokolade og til sidst givet det tradionelle M&M-lag med det unikke stempel. Ret lækker. Nok til at dele med en ven eller spise selv og gemme til senere!!! Delevenlig størrelse pose!!!!

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, mandel, SOJAlecithin [E322], salt, kunstige aromastoffer, majsstivelse, majssirup, dextrin [E1400], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, indigotin (blue 2) [E132], arabisk gummi [E414]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja, Nødder
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2256 KJ / 539 Kcal. Protein: 8,1 g. Kulhydrat: 56,6 g. -heraf sukkerarter: 48,5 g. Fedt: 29,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,4 g. Kostfibre: 5,4 g. Salt: 0,1 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-09-2020

Batchkode :

943AM4GA03 20:44

iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken