M&M's White Chocolate Share Size 70 g
M&M's White Chocolate Share Size 70 g
  M&M's White Chocolate Share Size 70 g
  M&M's White Chocolate Share Size 70 g

  M&M's White Chocolate Share Size

  70 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Tilfredsstil din søde tand med M & Ms White chokoladeslik. Disse M & Ms er fantastiske at dele eller som snacks på farten, og er perfekt designede til at smelte i munden i stedet for i hænderne. Den lækre, hvide chokolade er et nyt twist til den klassiske favorit.

  Ingredienser
  sukker, kakaosmør, skummetMÆLK, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], salt, naturlige aromaer, majsstivelse, majssirup, dextrin [E1400], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, carnaubavoks [E903], arabisk gummi [E414]
  Allergener (indeholder)
  Soja, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Glute​n, ​Jordnødder, Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2067 KJ / 494 Kcal. Protein: 4,7 g. Kulhydrat: 68,2 g. -heraf sukkerarter: 65,9 g. Fedt: 25,9 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,24 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  30-09-2021

  Batchkode :

  039ETCLV17

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken