M&M's Thai Coconut Peanut Share Size

92.7 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.
Inkl. moms

Forbered dig på en miniferie for din mund! M&Ms lancerer i en begrænset periode en ny M&Ms med jordnøddesmag i anledningen af deres nye, internationalt inspirerede kampagne for at stemme på den bedste smag: Thai Coconut Peanut. Smag de lækre Thai M&Ms med kokosnød og jordnødder – Det er næsten som en strandferie til Thailand. Snup en pose, så du kan dele med en ven eller kollega. Du kan endda bruge dem til at tilføje ekstra smag til dine yndlingsdesserter.

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, JORDNØDDER, SOJAlecithin [E322], salt, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, majsstivelse, palmeolie, majssirup, dextrin [E1400], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, indigotin (blue 2) [E132], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, carnaubavoks [E903], arabisk gummi [E414]
Allergener (indeholder)
Mælk, Jordnødder, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Kosher
Smag
Kokosnød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2159 KJ / 516 Kcal. Protein: 9,7 g. Kulhydrat: 61,3 g. -heraf sukkerarter: 51,6 g. Fedt: 25,8 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,7 g. Kostfibre: 3,2 g. Salt: 0,12 g.
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

30-11-2019

Batchkode :

847CBTOP01

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.