M&M's Crispy Share Size 80.2 g

  M&M's Crispy Share Size

  80.2 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Nu er et helt årtis lange pause overstået, og den sprøde M&Ms mælkechokolade er tilbage på markedet efter overvældende efterspørgsel. Nyd den skønne, sprøde midte af knas, som er overtrukket med ægte mælkechokolade og den farverige slikskal. Det er en variation af den gamle klassiker, og den vil helt sikkert tilfredsstille enhvers chokoladetrang. Sprøde M&Ms i en praktisk delevenlig størrelse, som gør det til et perfekt tilbehør på rejsen, i biografen eller bare at dele med vennerne. Snup en pose og få dig en ny ven med disse M&Ms sprøde chokoladekugler.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, chokolade, skummetMÆLK, kakaosmør, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], salt, kunstige aromastoffer, naturlige aromaer, ris, rismel, BYGmaltekstrakt, dextrose, tocopherolrig ekstrakt (vitamin E) [E306], majsstivelse, majssirup, dextrin [E1400], brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, indigotin (blue 2) [E132], arabisk gummi [E414]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1987 KJ / 475 Kcal. Protein: 5 g. Kulhydrat: 72,5 g. -heraf sukkerarter: 57,5 g. Fedt: 17,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10 g. Kostfibre: 2,5 g. Salt: 0,38 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  105CTCLV21

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken